Előző
Következő
|
Milyen betegségeket gyógyíthatsz ismert gyógynövényekkel? |
2017-04-19 20:55:08 |
Mielőtt reflexszerűen nyúlnál a gyógyszerekért, ha fáj a fejed vagy a szénanátha kínoz, nézd meg találsz-e megfelelő gyógyírt panaszaid enyhítésére. Előfordulhat, hogy gyógyszerekkel néha többet ártasz magadnak, mint amennyit használsz. Hidd el, lehet másképpen is. Próbáld ki! Aranyér A mogyorókrém napi háromszori alkalmazás után hosszútávon csökkenti a panaszokat. Aján... |
Felvidéki sztrapacska |
2014-04-03 21:25:21 |
Felvidéki sztrapacska Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 tojás 45-50 dkg liszt 30 dkg juhtúró 20 dkg füstölt szalonna só Elkészítés: 1.) A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy teflonban ropogósra sütjük. A pirosra sült szalonnadarabkákat kiszedjük egy tányérra, és félretesszük. 2.) Egy nagy fazékba vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk. 3.) A burgonyát meghámoz... |
Felvidéki sztrapacska |
2014-01-30 23:16:46 |
Felvidéki sztrapacska Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 tojás 45-50 dkg liszt 30 dkg juhtúró 20 dkg füstölt szalonna só Elkészítés: 1.) A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy teflonban ropogósra sütjük. A pirosra sült szalonnadarabkákat kiszedjük egy tányérra, és félretesszük. 2.) Egy nagy fazékba vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk.... |
Sztrapacska |
2011-12-18 00:36:45 |
Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 tojás 45-50 dkg liszt 30 dkg juhtúró (vagy tehéntúró) 20 dkg füstölt szalonna só Elkészítés: 1.) A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy teflonban ropogósra sütjük. A pirosra sült szalonnadarabkákat kiszedjük egy tányérra, és félretesszük. 2.) Egy nagy fazékba vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk. 3.) A bu... |
Juhtúrós sztrapacska... |
2011-11-10 10:43:47 |
0,5 kg burgonya 2 tojás 25 dkg liszt 25 dkg juhtúró 20 dkg füstölt szalonna só Elkészítés: 1.) A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy teflonban ropogósra sütjük. A pirosra sült szalonnadarabkákat kiszedjük egy tányérra, és félretesszük. 2.) Egy nagy fazékba vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk. 3.) A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és egy burgonyareszelőn... |
Receptek |
2009-11-27 17:44:49 |
Nótár Mary remekei Előétel: Újházi tyúkhúsleves Hozzávalók: 1 kb. 2 kg-os tyúk, 3 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 zeller, 1 karalábé, 1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg kelvirág, 6 dkg apró gomba, 1 zöldpaprika, 10 dkg frissen fejtett zöldborsó, só, bors, gyömbér, petrezselyemzöld Elkészítés: A megmosott, megtisztított tyúkot 1.5 liter vízben, egészben tesszük fel főni. Ha felf... |
Előző
Következő
|
|